top of page

PHYRIS

En verden af hudpleje produkter

PHYRIS er en moderne innovativ 3-fases hudplejeserie,
PHYRIS dækker DIT behov for hudpleje - 24 timer i døgnet.
PHYRIS særlige kendetegn er høj kvalitet.

PHYRIS

Det intelligente 3-fases program

FASE 1: RENS
FASE 2: AKTIVERING
FASE 3: INDIVIDUEL PLEJE

Phyris’ intelligente 3-fases plejeprogram er overlegent sammenlignet med traditionelle plejeprogrammer, fordi PHYRIS tilbyder det helt rigtige produkt til ethvert kosmetisk behov:

PHYRIS

De 3 faser

FASE 1
Det er vigtigt at huden morgen og aften, også selvom du ikke bruger make-up, bliver renset. Vi bevæger os rundt i løbet af dagen i forurening fra biler og industri, dette giver en snavset overflade på huden. Sammen med de affaldsprodukter vi selv afstøder, hudfedt og døde hudceller, giver det en ugennemtrængelig overflade som, hvis huden ikke renses, forhindrer vores cremer i at trænge ind i huden.
Skintonic
Skin Tonic er en vigtig del af renseproceduren, skin tonic fjerner det kalk-slør der kommer på huden fra vandet vi bruger i renseprocessen. Derudover genopretter skin tonic PH-værdien i huden og forbereder den til de efterfølgende cremer og masker.
FASE 2
Er første step i din hudpleje efter renseprocessen. Fase 2 består af tre aktiverende produkter, Termasomi Gel, Ultrasomi Fluid og Sensisomi Balm, disse tre produkter øger hver især, effekten af din efterfølgende creme med ca. 30 %.
FASE 3
Er den individuelle pleje af huden, tilpasset din hudtype. De fleste cremer fra PHYRIS er 24-timers cremer, dvs. at den samme creme benyttes både morgen og aften.

bottom of page