top of page

LIDT OM MIG SELV

Velkommen til min klinik.


Jeg hedder Jane og er født i 1968. Jeg har 3 voksne drenge og en stor bonussøn.
Min klinik driver jeg i Tommerup, hvor jeg bor med min kæreste.


Jeg blev uddannet lægeeksamineret kosmetolog samt makeup-artist i 2003-2004.
I år 2005 overtog jeg Clinique Puella i Rolfsted, hvor jeg i mange år havde en dejlig velfungerende hudplejeklinik med mange dejlige kunder fra især midt-, syd- og østfyn.


Da jeg gerne vil arbejde med det hele menneske valgte jeg i 2014-2016 at tage uddannelsen som FDZ-zoneterapeut. Min uddannelse omfatter både traditionel zoneterapi, TKM - Traditionel Kinesisk Medicin efter østens principper,muskulær zoneterapi, massage, psykologi, førstehjælp, anatomi og fysiologi, sygdomslære samt undervisning i kost, vitaminer og mineraler samt i Bach's blomstermedicin.

Jeg blev i 2020 uddannet tankefeltterapeut. Det er igen en behandlingsform, som passer godt sammen med mine andre behandlinger. Jeg behandler på den måde, at jeg sammen med min klient guider og tapper på behandlingspunkter, som løsner følelsesmæssige blokeringer samt tankemønstre, som fylder uhensigtsmæssigt i hverdagen.


I alt hvad jeg arbejder med, arbejder jeg ud fra overbevisningen om, at det er vigtigt at klient og behandler arbejder sammen, for på den måde når vi længst.


Min uddannelse er meget bred, så jeg kan behandle meget bredt.
Jeg har dog mange klienter med muskelsmerter, hovedpiner og migræner, fertilitetsproblemer, børn og voksne med ADHD, babyer og småbørn med dårlig søvn, øreproblemer og fordøjelsesproblemer samt voksne med problemer fra konventionel kræftbehandling.

Hand Massage
Hydrangeas
NEF_0177 2.jpg
NEF_0228.jpg
NEF_0251.jpg
NEF_0160.jpg
NEF_0155.jpg
NEF_0130.jpg
bottom of page