top of page

Persondata politik


Ved dit første besøg i klinikken eller ved oprettelse i den online booking, vil du blive spurgt om accept af klinikkens anvendelse af dine oplysninger i forbindelse med din behandling.


Du vil blive bedt om at samtykke/tilladelse til at klinikken registrerer og opbevarer dine oplysninger om hvilke behandlinger og services du har modtaget, helbredsoplysninger, brug af medicin, personlige data som cpr. nr. e-mail og adresse. Dette er jf. Persondatalovens §5, 6, 7 og 8 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3.


Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til at Jane Rusbjerg/Clinique Puella kan indberette til sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger.


Ved oprettelse i online booking giver du samtykke/tilladelse til at klinikken sender sms/e-mail bekræftelse af aftale tidspunkt samt ”reminder” på behandlinger. Der kan også blive sendt en fødselsdagshilsen.


De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage. Du trækker samtykket/tilladelsen tilbage ved at sende en e-mail til puella-jane@live.dk eller ved at rette henvendelse til klinikken. I det omfang vores behandling af dine oplysninger alene er baseret på samtykke sletter vi dine oplysninger når du trækker samtykket tilbage.


Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver tid har den viden som der er brug for at kunne yde den bedste behandling og service for dig som klient.

bottom of page